Výstupy z odborných akcí Rady kvality

Výstupy z odborných akcí Rady kvality

Inteligentní spotřebitelské smlouvy – studie SČS, prosinec 2021

Udržitelná spotřeba při nákupu potravin – studie SČS, listopad 2021

Průzkum kvality rodinného podnikání – studie AMSP ČR, listopad 2021

Inovativní potraviny a nákupní chování spotřebitelů – analýza SOCR ČR, říjen 2021

Desatero pro výběr kvalitní potraviny – publikace SČS, říjen 2021

Chytrá měřidla energií a spotřebitel – publikace SČS, říjen 2021

Porozumění spotřebitelů významu značek kvality na potravinách – analýza SOCR ČR, září 2021

Jak poznáme kvalitu? POTRAVINY A VÝŽIVA – stručný průvodce světem hoaxů a mystifikací – publikace SČS, září 2021

Potenciál značky QZ – Zaručená kvalita v textilním sektoru – studie Sotex Ginetex CZ, z. s., srpen 2021

Význam bezpečnosti dat pro rozvoj digitálních služeb – průzkum SČS, červenec 2021

Trvale udržitelná výroba potravin a nákupní chování spotřebitelů – analýza SOCR ČR, červen 2021

Studie k využití blockchainových technologií v systémech řízení kvality – studie Elektrotechnické asociace – servis s. r. o., červen 2021

Snižování uhlíkové stopy při výrobě a prodeji potravin – online workshop SOCR ČR, 11. května 2021

Obchod s potravinami v době covidové – a jak dál? – videokonference SOCR ČR, 5. května 2021

Jak kvalitní je rozhodování v českých podnikatelských rodinách? – studie AMSP ČR, prosinec 2020