Propagace značky QZ – Zaručená kvalita na oborovém veletrhu STYL – tisková zpráva SOTEX-GINETEX CZ, únor 2023

• Jak se změnil postoj spotřebitelů ke svému zdraví? – analýza SOCR ČR, prosinec 2022

• Vliv kvality stravování na zdraví dětí a mladistvých – analýza SOCR ČR, prosinec 2022

• Elektrické vozíky – práva a povinnosti spotřebitele – publikace SČS, listopad 2022

• Inteligentní spotřebitelské smlouvy – studie SČS, prosinec 2021

• Udržitelná spotřeba při nákupu potravin – studie SČS, listopad 2021

• Průzkum kvality rodinného podnikání – studie AMSP ČR, listopad 2021

• Inovativní potraviny a nákupní chování spotřebitelů – analýza SOCR ČR, říjen 2021

• Desatero pro výběr kvalitní potraviny – publikace SČS, říjen 2021

• Chytrá měřidla energií a spotřebitel – publikace SČS, říjen 2021

• Porozumění spotřebitelů významu značek kvality na potravinách – analýza SOCR ČR, září 2021

• Jak poznáme kvalitu? POTRAVINY A VÝŽIVA – stručný průvodce světem hoaxů a mystifikací – publikace SČS, září 2021

• Potenciál značky QZ – Zaručená kvalita v textilním sektoru – studie SOTEX GINETEX CZ, srpen 2021

• Význam bezpečnosti dat pro rozvoj digitálních služeb – průzkum SČS, červenec 2021

• Trvale udržitelná výroba potravin a nákupní chování spotřebitelů – analýza SOCR ČR, červen 2021

• Studie k využití blockchainových technologií v systémech řízení kvality – studie Elektrotechnické asociace – servis s. r. o., červen 2021

• Snižování uhlíkové stopy při výrobě a prodeji potravin – online workshop SOCR ČR, 11. května 2021

• Obchod s potravinami v době covidové – a jak dál? – videokonference SOCR ČR, 5. května 2021

• Jak kvalitní je rozhodování v českých podnikatelských rodinách? – studie AMSP ČR, prosinec 2020
