VII. ročník konference Péče o zdraví zaměstnanců

VII. ročník konference Péče o zdraví zaměstnanců

5. dubna 2022
Začátek události
5. dubna 2022 - 08:00
Konec události
5. dubna 2022 - 13:00
Místo konání
Senát Parlamentu České republiky
Přidat akci do mého kalendáře

Rezervujte si termín 5. dubna 2022 a přijďte se inspirovat!

Na půdě Senátu Parlamentu ČR budou 5. dubna 2022 od 9:00 hodin představeni zaměstnavatelé, kteří jsou inspirací v oblasti péče o zdraví a osobní spokojenost zaměstnanců, prosazování zdravého životního stylu na pracovištích, slaďování pracovního a rodinného života a dalších hodnot, které přinášejí benefity jak firmám, tak zaměstnancům, nehledě na ekonomický přínos.

Uslyšíte inspirativní názory, projekty a trendy v oblasti péče o zdraví, osobní spokojenost a celkovou životní pohodu zaměstnanců. Své projekty představí certifikované firmy.

Prof. MUDr. Jan PIRK, DrSc. promluví na téma péče o zdraví a prevenci kardiovaskulárního systému. MUDr. Oldřich Šubrt představí světové novinky a trendy v oblasti péče o zdraví ve firmách. Certifikované firmy obdrží originální cenu – křišťálový blok Aquamarin, který navrhl Lukáš Jabůrek, kreativní ředitel společnosti Moser.

„Rádi bychom pozvali nejen ty, kteří jsou do programu Firma pro zdraví zapojeni. Chceme dát prostor i firmám, pro které je téma zdraví aktuální součástí firemní kultury a samy se přihlásí,“ říká Mgr. Yvona Hartlová, zakladatelka programu Firma pro zdraví.

Firma pro zdraví inspiruje, podporuje zaměstnavatele v zavádění a řízení projektů. Oceňuje podniky a organizace za jejich aktivity v oblasti péče o zdraví a osobní spokojenost zaměstnanců. Firma pro zdraví disponuje metodikou k plánování a realizaci programů zvyšujících zdravou atmosféru na pracovišti. Uděluje certifikát kvality. Zaměstnavatel získá loajální, spokojené, zdravé a motivované zaměstnance.

Rámcový program konference:

  • 8:00 h. – ranní káva (Hlavní sál Senátu na Valdštejnském náměstí 17/4) 
  • 9:00 h. – odborná témata
  • 10:30 h. – příklady z praxe, představení certifikovaných firem

Na konferenci je nutno se registrovat na e-mailové adrese konference2022@seznam.cz.

Akce je pro účastníky zdarma. Počet míst je omezen.

Program Firma pro zdraví je podporovaný a garantovaný WHO, Evropskou komisí, Ministerstvem zdravotnictví, Ministerstvem průmyslu a obchodu, Ministerstvem práce a sociálních věcí.



Oficiální portál
rady kvality ČR
Registrace k newsletteru proběhla úspěšně.
Oficiální portál
rady kvality ČR
Registrace selhala. Prosím, zopakujte akci.