Startuje kampaň Podzim s kvalitou a Rada kvality České republiky je hrdá na to, že může představit zářivý seznam podzimních akcí, které budou sloužit k podpoře a propagaci kvality a udržitelného rozvoje. Připravte se, právě začínáme.

Odborné akce Rady kvality ČR

14. 9. 2023 – 7. Národní konference kvality a udržitelnosti

Začínáme 7. Národní konferencí kvality a udržitelnosti, která se uskuteční dne 14. září 2023 na půdě Ministerstva průmyslu a obchodu ČR. Tato akce slouží jako významné fórum pro odborníky, nadšence a všechny zainteresované, kteří sdílí zájem o kvalitu a udržitelnost.

 Konferenci můžete sledovat živě, a to prostřednictvím YouTube kanálu Ministerstva průmyslu a obchodu.

Program akce naleznete ZDE

30. 10. 2023 – Den s Českou kvalitou

Podzimu s kvalitou je tradičně spojen s akcí Den s Českou kvalitou, která se uskuteční 30. října 2023 na půdě Ministerstva průmyslu a obchodu. V rámci této události budou slavnostně předána osvědčení novým držitelům značek Národního programu Česká kvalita. Jedná se o jedinečný okamžik, kdy můžeme ocenit ty, kdo se zasazují o růst a rozvoj české kvality.

Více informací o Národním programu Česká kvalita se dozvíte ZDE.

Fotografie z předávání osvědčení v rámci Dne s Českou kvalitou 2022

21. 11. 2023 – Slavnostní předání Národních cen České republiky za rok 2023

Vrcholem celého Podzimu s kvalitou bude slavnostní ceremoniál udílení Národních cen České republiky 2023, které nás čeká v letošním roce v reprezentačních prostorách Senátu Parlamentu České republiky. Tato ocenění jsou určena těm nejvýznamnějším organizacím, které excelují v oblasti kvality, inovací a udržitelnosti. Ocenění se každoročně udělují ve více než 80 zemích světa podle stejných pravidel a jsou nástrojem k dosahování vynikajících výsledků. Managementu poskytuje hodnocení v Národních cenách kvality neocenitelnou zpětnou vazbu a umožňuje nastoupit cestu trvalého zlepšování.  Více informací naleznete v sekci věnované Národním cenám ČR.

Fotografie z předávání ocenění v rámci Národních cen ČR za rok 2022

Další odborné akce

  • 14. 9. 2023 – Diskuzní fórum – revizní a odborný technik jeřábů a zdvihadel
  • 26. 9. 2023 – Roadshow AHR ČR Brno
  • 12. 10. 2023 – Česko-slovenská konference pro rodinné podniky
  • 17.- 18. 10. 2023 – Jubilejní XXX. celostátní konference revizních a odborných techniků zdvihacích zařízení
  • 30.11.- 1.12.2023 – Konference AHR ČR
  • 15. 12. 2023 – Kulatý stůl pro lektory a poradce pro oblast vzdělávání v oboru „Integrované systémy managementu“

I vaše organizace se může zapojit

Rozšiřte své obzory a zapojte se do transformace s Platformou zainteresovaných stran CSR. Platforma spojuje široké spektrum subjektů, od soukromého a veřejného sektoru až po zájmové organizace. Diskutujte, sdílejte osvědčené postupy s dalšími více než 70 členy Platformy. Členové Platformy zainteresovaných stran CSR se aktivně podílí na odborném programu akcí v rámci Podzimu s kvalitou. Členství v Platformě je zcela zdarma a bez poplatků. Přidejte se k nám a dejte svému hlasu a zkušenostem v oblasti CSR smysluplný prostor. Stačí zaslat přihlášku. Více informací naleznete zde nebo na e-mailu sekretariatRKCR@mpo.cz.

Zůstaňte s námi ve spojení

Zůstaňte s námi v proudu nejnovějších událostí a sdílejte své zážitky a dojmy pomocí hashtagu #podzimskvalitou2023 na sociálních sítích. Na oficiálních webových stránkách Rady kvality ČR www.narodniportal.cz,  budou k dispozici veškeré aktuality k partnerským akcím.