Rádi bychom Vás pozvali na konferenci České společnosti pro jakost DNY KVALITY, určenou příznivcům moderních přístupů v kvalitě a zlepšování. Konference se uskuteční ve dnech od 7. – 8. 11. 2022 v hotelu Clarion v Praze 9.

Na konference vystoupí v rámci plenárních zasedáních představitelé společností ŠKODA AUTO, koncernu Stellantis, Ministerstva vnitra, SC&C Partner, Specialist Service, Komerční banka, České společnosti pro jakost a další. Samostatné části konference budou odborně tematicky zaměřené na Automobilový průmysl (ŠKODA AUTO, Valeo, Robert Bosch, ČSJ), Dobré praxe v systémech managementu: ekologie, energetika a bezpečnost (NQA, Eldis Radar Systém, Česká spořitelna, Profi odpady, ČIŽP) a sekci zaměřenou na Řízení kvality ve služebních úřadech (MVČR, MMR, Puncovní úřad, Krajská hygienická stanice Středočeského kraje a další), kde se v rámci sekce uskuteční i panelová diskuze s odborníky.

Tematicky bude program zaměřen na automatizaci a snižování energetické náročnosti, udržitelnost a zlepšování, VDA, best practice v oblasti EMS ve výrobě i službách, GDPR v dodavatelském řetězci a další zajímavá témata. Součástí konference bude i zaměření na oblast kvality ve služebních úřadech.

Podrobný program a možnost registrace na konferenci najdete na webových stránkách www.dnykvality.cz.