DNY KVALITY 2022 – konference pro systémy managementu

DNY KVALITY 2022 – konference pro systémy managementu

8. listopadu 2022
Začátek události
8. listopadu 2022 - 09:00
Konec události
8. listopadu 2022 - 14:30
Místo konání
Clarion Congress Hotel Prague
Přidat akci do mého kalendáře
Gestor
Česká společnost pro jakost, z. s.
221 082 636

Rádi bychom Vás pozvali na konferenci České společnosti pro jakost DNY KVALITY, určenou příznivcům moderních přístupů v kvalitě a zlepšování. Konference se uskuteční ve dnech od 7. – 8. 11. 2022 v hotelu Clarion v Praze 9.

Na konference vystoupí v rámci plenárních zasedáních představitelé společností ŠKODA AUTO, koncernu Stellantis, Ministerstva vnitra, SC&C Partner, Specialist Service, Komerční banka, České společnosti pro jakost a další. Samostatné části konference budou odborně tematicky zaměřené na Automobilový průmysl (ŠKODA AUTO, Valeo, Robert Bosch, ČSJ), Dobré praxe v systémech managementu: ekologie, energetika a bezpečnost (NQA, Eldis Radar Systém, Česká spořitelna, Profi odpady, ČIŽP) a sekci zaměřenou na Řízení kvality ve služebních úřadech (MVČR, MMR, Puncovní úřad, Krajská hygienická stanice Středočeského kraje a další), kde se v rámci sekce uskuteční i panelová diskuze s odborníky.

Tematicky bude program zaměřen na automatizaci a snižování energetické náročnosti, udržitelnost a zlepšování, VDA, best practice v oblasti EMS ve výrobě i službách, GDPR v dodavatelském řetězci a další zajímavá témata. Součástí konference bude i zaměření na oblast kvality ve služebních úřadech.

Podrobný program a možnost registrace na konferenci najdete na webových stránkách www.dnykvality.cz

Oficiální portál
rady kvality ČR
Registrace k newsletteru proběhla úspěšně.
Oficiální portál
rady kvality ČR
Registrace selhala. Prosím, zopakujte akci.