Rada Jihomoravského kraje na svém včerejším zasedání oficiálně vyhlásila druhý ročník Ceny hejtmana Jihomoravského kraje za společenskou odpovědnost.

Od 1. února 2016 započne příjem přihlášek do druhého ročníku Ceny hejtmana Jihomoravského kraje za společenskou odpovědnost. Soutěž má za cíl vyzdvihnout a ocenit aktivitu organizací, které si stanovují vysoké etické standardy a naplňují charakter dobrovolné angažovanosti ve prospěch životního prostředí a společnosti. Soutěž vyhlašuje Jihomoravský kraj ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou jižní Moravy a Radou kvality ČR.

„Navazujeme na úspěšnou premiéru soutěže, které se v loňském roce zúčastnilo 23 organizací z veřejné správy i byznysu. Věřím, že jejich příklad a zkušenosti budou inspirací pro další účastníky. Sám jsem se přesvědčil, že organizací, které v tomto směru mají co nabídnout, není v našem kraji málo. Soutěž je výbornou příležitostí jak s tím, co dělají a do čeho vkládají spoustu energie, seznámit všechny kolem sebe,“ říká hejtman Jihomoravského kraje JUDr. Michal Hašek.

Do soutěže se mohou přihlásit všechny podnikatelské subjekty a organizace veřejného sektoru a obce, které působí na území Jihomoravského kraje.

Přihlášku společně s vyplněným dotazníkem lze zasílat do 31. srpna 2016. Společně se soutěžními podmínkami ji naleznete ZDE.

Vítězové v jednotlivých kategoriích obdrží certifikát o vítězství v příslušné kategorii s právem užívání označení „Odpovědná organizace Jihomoravského kraje pro rok 2016“, které převezmou na slavnostním večeru v listopadu 2016.